Lounas 11:00 14:00

Viinilista | Punaviinit

TALON PUNAVIINI

Rypälä: Primitivo, Negroamaro
Keskitäyteinen, lämmin, pehmeä ja tasapainoinen. Pitkääjälkimaku

12 cl 5,80€ 16 cl  7,20€  24, cl  11,60 €
0,5 l 18,50€
0,75 l 29,90€

 

NERO D`AVOLA SICILIA 30,00 € (talon viiniä Keskitäyytienne, keskitanniininen, kirsik- kainen, kypsän karpaloinen, kevyen maus- teinen. Viini sopii hyvin vaalean lihan, kuten kanan ja porsaan kanssa, sekä myös pizzan kanssa. Sopii myös ihan sellaisenaan seurus- teluviininä

MONTE ABRUZZO ARAGONA  36.50 € Valmistettu Montepulciano-rypäleistä, jotka kasvavat Teramo-kukkuloilla Keski-Italian itäosassa. Viini on kirsikkainen, aromisen tanniinen, tumma ja täyytäinen. Se sopii hyvin tumman lihan sekä vahvojen juustojen kanssa. 2.

PRIMITIVO SAGERSTANA   34,50 €

Valmistettu Primitivo-rypälästä, jonka kuori on mustantumma. Viini on luumui- nen ja siinä on voimakas maan aromi. Se on kotoisin Etelä Italian Apulian maakunnasta. Viini sopii loistavasti lampaalle, pekonille ja savustetulle ruoalle.

BARDOLINO BERTANI CLASSICO 39,50 € Pohjois-Italiassa Gardajärven alueella val- mistettu viini on hedelmäinen, punamarjai- sen keveähkö, hennon mausteinen ja vadel- mainen. Se sopii pizzan, pastan ja vaalean lihan sekä kalan ja äyriäisten kanssa.

CHIANTI IL GABBIANO  42,00 € Loistava viini Toscanan alueelta. Rubiinin- punainen väri. Kuivattuja yrttejä, lakritsaa ja punaisia kirsikoita. Sopii hyvin pizzan ja pastan kanssa, sekä seurustelujuomaksi.

BAROLO ACHIERI REVERDITO 75,00 €  Tätä erinomaista punaviiniä valmistaa pieni perheyritys jo neljännessä polvessa. Viini on arominen ja mausteinen, ja siinä on orega- non, metsän ja puun vivahteita. Viini kypsy- tetään kolmesataa vuotta vanhoissa tammi- tynnyreisss. Se sopii hyvin tumman lihan, pihvin ja savustetun ru