Lounas 11:00 14:00

Viinilista | Valkoviinit

Talon valkoviini

Rypäe: chardonnay
Kuiva raikas ja hedelmäinen
12 cl 5,80 €  16 cl  7,20 €  24 cl  11,60 €
0,5 l 18,50 €
0,75 l 29,90 €

CHARDONNAY FERMO SAGRESTANA (talon viini) 30,00 € Kevyt, hapokas valkoviini, joka sopii salaatin, kasvisruoan, pikkupurtavien ja pähkinäiden seuraksi.

FALANGHINA MASTROBERADINO 36,50 € Tunnettu viini Campanian alueelta, jota on valmistettu satoja vuosia. Viini on hapokas ja hedemäinen, ja siinä on karpaloa, päärynää ja sitruunan vivahteita. Se sopii hyvin pizzan, pastan ja vaalean lihan kanssa.

TREBBIANO SEGRETO  36,5 € Kevyt ja hedelmäinen viini, jossa maistuu mandariini, pomelo ja greippi. Sopii pizzan ja pastaruokien kanssa sekä seurusteluviiniksi.

FONTANA CANDIDA FRASCATI  42,00 €  Kevyt, maukas kuiva viini. Fontana Candida Frascati on maailman suosituin Frascati ja se on kuulunut roomalaisen kulttuuriin lähes 2000 vuotta. Viini valmistetaan Rooman lähistöllä Fra- scatin kunnassa vulkaanisella maaperällä kasvatetuista maukkaista rypäleistä. Sopii hyvin salaattien, pastan, vasikanlihan, kanan, kasvisten, keittojen, ääyriäisruokien ja mieto- jen juustojen kanssa

VERDICHIO RONCHI   39,50 € Laadukas kuiva, hapokas viini, jossa maistuu sitrukset ja yrtit. Tämä elegantin tasapai- noinen viini on valmistettu Montecarotton viinialueella. Rypäleet on kasvatettu maa- perällä, jossa on luonnonhiivoja, mikä antaa tälle viinille loistavat aromit. Viini sopii kalan, äyriäisten, vaalean lihan ja mietojen juusto- jen kanssa. Shampanjat