Viinilista

Tule maistamaan laadukkaita Italialaisia viinejä sellaisenaan tai ruoan kanssa. Henkilökunnalta saat halutessasi suosituksia.

PUNAVIINIT

NERO D`AVOLA SICILIA
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kypsän karpaloinen, kevyen mausteinen. Viini sopii hyvin vaalean lihan, kuten kanan ja porsaan kanssa, sekä myös pizzan kanssa. Sopii myös ihan sellaisenaan seurusteluviininä.
Kuvaus Kuvaus
30,00€
PRIMITIVO SAGERSTANA
Valmistettu Primitivo-rypäleestä, jonka kuori on mustantumma. Viini on luumui- nen ja siinä on voimakas maan aromi. Se on kotoisin Etelä-Italian Apulian maakunnasta. Viini sopii loistavasti lampaalle, pekonille ja savustetulle ruoalle.
Kuvaus Kuvaus
34,50€
BARDOLINO BERTANI CLASSICO
Pohjois-Italiassa Gardajärven alueella val- mistettu viini on hedelmäinen, punamarjai- sen keveähkö, hennon mausteinen ja vadel- mainen. Se sopii pizzan, pastan ja vaalean lihan sekä kalan ja äyriäisten kanssa.
Kuvaus Kuvaus
39,50€
CHIANTI IL GABBIANO
Loistava viini Toscanan alueelta. Rubiinin- punainen väri. Kuivattuja yrttejä, lakritsaa ja punaisia kirsikoita. Sopii hyvin pizzan ja pastan kanssa, sekä seurustelujuomaksi.
Kuvaus Kuvaus
42,00€
BAROLO ACHIERI REVERDITO
Tätä erinomaista punaviiniä valmistaa pieni perheyritys jo neljännessä polvessa. Viini on arominen ja mausteinen, ja siinä on orega- non, metsän ja puun vivahteita. Viini kypsy- tetään kolmesataa vuotta vanhoissa tam- mitynnyreissä. Se sopii hyvin tumman lihan, pihvin ja savustetun ruoan kanssa.
Kuvaus Kuvaus
75,00€

VALKOVIINIT

HARDONNAY FERMO SAGRESTANA
Kevyt, hapokas valkoviini, joka sopii salaatin, kasvisruoan, pikkupurtavien ja pähkinöiden seuraksi.
Kuvaus Kuvaus
30,00
RIESLING ALTO ADIGE
Raikas, miellyttävän hedelmäinen ja aromi- kas viini, jossa kevyt muskotin vivahde. Kor- kealla rinteillä kasvatetut rypäleet käsitel- lään hellävaraisesti täytetäiseksi viiniksi, joka sopii erinomaisesti kevyiden alkupalojen, kalan ja äyriäisten seuraksi. Sopii mainiosti myös aperitiiviksi.
Kuvaus Kuvaus
45,00€
TREBBIANO SEGRETO
Kevyt ja hedelmäinen viini, jossa maistuu mandariini, pomelo ja greippi. Sopii pizzan ja pastaruokien kanssa sekä seurusteluviiniksi.
Kuvaus Kuvaus
36,50€
FONTANA CANDIDA FRASCATI
Kevyt, maukas kuiva viini. Fontana Candida Frascati on maailman suosituin Frascati ja se on kuulunut roomalaisen kulttuuriin lähes 2000 vuotta. Viini valmistetaan Rooman lähistöllä Fra- scatin kunnassa vulkaanisella maaperällä kasvatetuista maukkaista rypäleistä. Sopii hyvin salaattien, pastan, vasikanlihan, kanan, kasvisten, keittojen, äyriäisruokien ja mieto- jen juustojen kanssa.
Kuvaus Kuvaus
42,00€
VERDICHIO RONCHI
Laadukas kuiva, hapokas viini, jossa maistuu sitrukset ja yrtit. Tämä elegantin tasapai- noinen viini on valmistettu Montecarotton viinialueella. Rypäleet on kasvatettu maa- perällä, jossa on luonnonhiivoja, mikä antaa tälle viinille loistavat aromit. Viini sopii kalan, äyriäisten, vaalean lihan ja mietojen juusto- jen kanssa.
Kuvaus Kuvaus
39,50€

KUOHUVIINIT

MASCHIO PROSECCO PICCOLO
10,00€
MONT ROSE
35,00€
MASCHIO PROSECCO
35,00€
SOLO PROSECCO
45,00€
CARTIZZE ARZANA
55,00€
BOTTEGA
119,00€

ROSEVIINIT

ROSA DEL GOLFO

Silkkinen, hedelmäinen ja kaunisvärinen kui- va roseeviini Salenton alueelta Italiasta. Voi- makkaan marjainen ja kukkainen viini, jossa välimerellisiä vivahteita. Sopii erinomaisesti kalaruokien sekä vaalean lihan seuraksi.

45,00€
Olemme suljettuna 21,22 ja 23.6 Helsingin ja Espoon toimipisteissä. IL Gabbianon henkilökunta toivottaa kaikille erittäin hyvää juhannusta!
+