Wines

Come and taste high-quality Italian wines with or without food. You can get recommendations from staff if you like.

RED WINES

BAROLO ACHIERI REVERDITO
Tätä erinomaista punaviiniä valmistaa pieni perheyritys jo neljännessä polvessa. Viini on arominen ja mausteinen, ja siinä on orega- non, metsän ja puun vivahteita. Viini kypsy- tetään kolmesataa vuotta vanhoissa tam- mitynnyreissä. Se sopii hyvin tumman lihan, pihvin ja savustetun ruoan kanssa.
Kuvaus Kuvaus
75,00€
CHIANTI IL GABBIANO
Loistava viini Toscanan alueelta. Rubiinin- punainen väri. Kuivattuja yrttejä, lakritsaa ja punaisia kirsikoita. Sopii hyvin pizzan ja pastan kanssa, sekä seurustelujuomaksi.
Kuvaus Kuvaus
48,00€
BARDOLINO BERTANI CLASSICO
Pohjois-Italiassa Gardajärven alueella val- mistettu viini on hedelmäinen, punamarjai- sen keveähkö, hennon mausteinen ja vadel- mainen. Se sopii pizzan, pastan ja vaalean lihan sekä kalan ja äyriäisten kanssa.
Kuvaus Kuvaus
42,00€
PRIMITIVO SAGERSTANA
Valmistettu Primitivo-rypäleestä, jonka kuori on mustantumma. Viini on luumui- nen ja siinä on voimakas maan aromi. Se on kotoisin Etelä-Italian Apulian maakunnasta. Viini sopii loistavasti lampaalle, pekonille ja savustetulle ruoalle.
Kuvaus Kuvaus
39,00€
NERO D`AVOLA SICILIA
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kypsän karpaloinen, kevyen mausteinen. Viini sopii hyvin vaalean lihan, kuten kanan ja porsaan kanssa, sekä myös pizzan kanssa. Sopii myös ihan sellaisenaan seurusteluviininä.
Kuvaus Kuvaus
35,00€

WHITE WINES

VERDICHIO RONCHI
Laadukas kuiva, hapokas viini, jossa maistuu sitrukset ja yrtit. Tämä elegantin tasapainoinen viini on valmistettu Montecarotton viinialueella. Rypäleet on kasvatettu maaperällä, jossa on luonnonhiivoja, mikä antaa tälle viinille loistavat aromit. Viini sopii kalan, äyriäisten, vaalean lihan ja mietojen juusto- jen kanssa.
Kuvaus Kuvaus
46,00€
FONTANA CANDIDA FRASCATI
Kevyt, maukas kuiva viini. Fontana Candida Frascati on maailman suosituin Frascati ja se on kuulunut roomalaisen kulttuuriin lähes 2000 vuotta. Viini valmistetaan Rooman lähistöllä Frascatin kunnassa vulkaanisella maaperällä kasvatetuista maukkaista rypäleistä. Sopii hyvin salaattien, pastan, vasikanlihan, kanan, kasvisten, keittojen, äyriäisruokien ja mietojen juustojen kanssa.
Kuvaus Kuvaus
45,00€
TREBBIANO SEGRETO
Kevyt ja hedelmäinen viini, jossa maistuu mandariini, pomelo ja greippi. Sopii pizzan ja pastaruokien kanssa sekä seurusteluviiniksi.
Kuvaus Kuvaus
39,00€
RIESLING ALTO ADIGE
Raikas, miellyttävän hedelmäinen ja aromi- kas viini, jossa kevyt muskotin vivahde. Kor- kealla rinteillä kasvatetut rypäleet käsitel- lään hellävaraisesti täytetäiseksi viiniksi, joka sopii erinomaisesti kevyiden alkupalojen, kalan ja äyriäisten seuraksi. Sopii mainiosti myös aperitiiviksi.
Kuvaus Kuvaus
45,00€
PINOT GRIGIO
Lasiin kaadettaessa viinin oljenkeltainen väri ja kultainen kimallus pääsevät oikeuksiinsa. Aromikkuus, eteerisyys ja hienovaraisuus muistuttavat viinin kotimaasta ja heijastavat täydellisesti sen pehmeää ja samettista makua, jossa on kukkaisuutta ja hedelmäisyyttä sekä rauhoittava jälkimaku. Sopii erinomaisesti aperitiiviksi tai alkupalojen, vaalean lihan, leikkeleiden (esim. kinkun tai salamin), kalaruokien, pitkään kypsytettyjen juustojen, leivonnaisten sekä kuivattujen hedelmien seuraksi.
Kuvaus Kuvaus
35,00

SPARKLING WINES

BOTTEGA
119,00€
CARTIZZE ARZANA
55,00€
ASOLO PROSECCO
45,00€
MASCHIO PROSECCO
35,00€
MONT ROSE
35,00€
MASCHIO PROSECCO PICCOLO
10,00€

ROSE WINES

ROSA DEL GOLFO

Silkkinen, hedelmäinen ja kaunisvärinen kui- va roseeviini Salenton alueelta Italiasta. Voimakkaan marjainen ja kukkainen viini, jossa välimerellisiä vivahteita. Sopii erinomaisesti kalaruokien sekä vaalean lihan seuraksi.

45,00€
+